Post by tranerpatringxe on Feb 7, 2022 5:20:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Такова ОГРОМНО подобрение в първата игра!! Много по-приятно и разнообразно.
копира Марейо 😠😡👿
аз винаги губя
Теглете
Харесвам тази игра, но изчиствам 12 нива, отколкото няма ниво за игра 😟😟
Най-добрата игра, която някога е играна и гледана
ТЪПО ООООООООООООООООООООО
. Това е забавна игра, но е твърде скучна и не е предизвикателна като leps world 3
Абсолютно безполезна игра! Не искам да давам нито една звезда. Не мога да изчистя ниво 5 от свят 13. Моля, не инсталирайте............ 2) Това е загуба на време, началните нива са лесни, след това три четири нива са интересни и след това трудни .Във всеки свят едно ниво не може да бъде ясно, но в youtube те показват, че нивото може да бъде ясно. Това е безполезна игра.
Обичам тази игра 😂🤣😍😍😘😘😎😎✨🏆🎑🎉😗
UGGH! МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА, ЗАЩОТО НЯМА НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ НАПРАВЕТЕ НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ PLZ!😡!ЗАЩО НЯМА НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ANDROID! ПРОСТО ИМА НОВАТА АКТУАЛИЗАЦИЯ 3.7.9 НА IOS THISZ PLZ VERSOIN НА ANDROID!😡😡😡😡😡 LEP'S WORLD 1 И 3 ИМАТ САМО НОВИ АКТУАЛИЗАЦИИ И НА ANDROID, И НА IOS!PLZ НАПРАВЕТЕ НОВА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ANDROID OF LEP'S TOO WORLD!
ВНИМАНИЕ... рекламите в тях включват сексуално насилие, графично насилие, оръжия и S&M. Имам екранни снимки. Не ме интересува дали тази игра е с оценка за TEEN, това е грубо. Радвам се, че гледах, когато детето ми го играеше и успях да контролирам щетите.
Дантес фейсбук магьосник
Здравейте на всички, това е много хубава игра, но имам едно съмнение🤔. Завърших всички нива и следващото се показва (очаквайте скоро), но чаках толкова много време, че не дойде само. Моля, направете нещо за това. Обичам да плащам тази игра. Това е и много интересна игра, казвам на всички да изтеглите тази игра, но когато достигнете последното ниво след това, тя ще продължи да се показва скоро и не е .......
Твърде много реклами
Теглете без да мислитеееееее☺
Така че по принцип наистина харесвам тази игра, но очевидно я завърших, защото когато завърших 12-8, не ме пусна на следващото ниво и ми каза, че идва скоро, но кога ще се появи следващото ниво, защото аз ще бъда отегчен . Благодаря ти
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games कार्रवाई eti
Най-добрият
това е очевиден клонинг на супер марио...като казах това, боже ми е добре. сериозно отлична игра с добро разнообразие от нива и предизвикателство.
Нивото 12 е последното ниво или има още нива напред. Защото те се показват скоро за следващото ниво. N тази игра е супер приключения, аз просто обичам тази игра
Lep's World 2 Παιχνίδια arcade ebw
Супер игра само дето има много работа нива.
добра игра, освен когато умрете, не можете да гледате видеоклип, също така да получите безплатно пробно видео
беше хубаво
добра игра хубава, моля, включете инструкции как да играете играта, различни герои и как да преминете трудни нива
Тази игра е много хубава, но се задържа много, затова дадох три звезди
Няма видеореклами, които се отварят по всяко време, моля, изберете рекламите и по всяко време, когато се включват видеоклипове
най-добрата игра много добра игра👌
Тази игра е добра за игра от деца, но трябва да се играе на някакво ниво, за да се играе например Wizard
Страхотна е!
Към много реклами
Вече преминах в игра 1, но в края на нивото ще бъде спряно и повторете отново ниво 1, моля, поправете това
Тази игра е толкова забавна и освобождава стреса ми след наистина дълъг ден в училище, че просто ме кара да се чувствам спокойна.
Става
Добра игра, мразя, когато няма останали сърца! Но е интересно! Пристрастяваща игра
Страхотна игра, за да прекарате време вълнуващо и предизвикателно
Аз нямам проблеми с играта само дето има твърде много реклами.🙂😄😃😀😺🥰😍🤩😘😜😸😻😽
Хубаво е, но понякога ми е скучно.
Lep's World 2 Παιχνίδια arcade ebw
Забавна игра, но няколко грешки, които ме накараха да деинсталирам. Може би 3 ще са по-добри.
Lep's World 2 アーケード bly
рекламите те ядосват
тази игра е най-яката !!!
Не мога да премина ниво 2. след като завърша последното ниво. играта се затваря. ще го направя 5 звезди, ако проблемът бъде поправен
Харесвам играта, но това, което ме притеснява, е добавянето на C.harper, което продължава да се появява.
Яка е 😘😘😄😄
Играта е добра, но не че добрите хора са скъпи, моля, оправете това и шансовете на въртящото се колело
Умело създаден за гледане на реклами и интересът само към рекламни игри ще падне до 0 и просто ще деинсталирате