Post by tranerpatringxe on Feb 7, 2022 5:26:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Takže hriankovač sa pri poklepaní zasekne. A dokonca aj ostatné jedlá po poklepaní sú také tuhé, že na servírovanie toho istého jedla treba 2 alebo 3 poklepania. Prajem vám, aby ste to zlepšili. Zatiaľ odinštalovanie.
Táto hra sa zdá byť pekná, ale problém je v tom, že nechce ísť na iné úrovne
Je to dobré
Krásne 😛 Baví ma to hrať, ale dôvod, prečo tomu nedávam 5 hviezdičiek, je ten, že nákup/aktualizácia riadu a jedla je veľmi drahá
Ahojte a uvidíme sa zajtra a potom vymažte materiál a prácu na dlho nechcelo by to žiadne zmeny, rozosmiali ste ma z mojich priateľov a kolegov v Silverado, aby som si prezrel e-mail Budem mať na vás čas a peniaze ako šťastné a veselé sviatky od vášho NVR, aby ste si mohli pozrieť e-mail a čoskoro sa musím znova skontaktovať o tomto majetku bol skontrolovaný môj bankový výpis ukazujúci štruktúru Dobrý deň, prechádzam svoje e-maily, prosím, odpovedzte späť ako trezor a pekné sviatky froin
Cooking Marina-Jeux de cuisine Aventure sdup
Skullgirls: Fighting RPG ઍક્શન kelv
Ak dosiahnete úroveň 6, je to zaseknuté🤦♀️
Táto hra je otravná.....keď som ju hral...tlačidlo pokračovať je vždy zavesené....
Perfektné. Páči sa mi to, ale niektoré fázy vyzerajú ťažko
Táto hra sa mi nepáči, je veľmi ťažká, príliš ťažká, takže jej dávam jednu hviezdičku.
Po 6 úrovniach nie je možné pokračovať v hre
Cooking Marina - cooking games Piedzīvojumu spēles veqc
Akonáhle stiahneme hru. ak ho otvoríme, ukáže skúšobnú hru, ako hrať a potom vyhráte, ale ak ťuknem na akúkoľvek reštauráciu, neotvorí sa...môžem hrať skúšobnú verziu ..len som minul dáta na stiahnutie tejto hry.
Bol som takmer hotový so 4. úrovňou, ale keď som otvoril aplikáciu, aby som pokračoval, neotvorí sa. Čakal som minúty, hodiny a dni, ale už sa to nikdy neotvorilo.
Túto hru som si stiahol pred štyrmi dňami a zastavila sa na úrovni 6 v prvej reštaurácii. Neviem, čo sa deje....Prosím, nech sa to napraví, pretože som sa prestal snažiť, aby to fungovalo
Bola to zábava, keď som začínal 😚, do úrovne sedem potom ikona pokračovania prestala fungovať 😡. Je to nepríjemné, prosím, urobte s tým niečo.
Super hra
Táto hra sa mi páči, ale nechce sa mi ju hrať. Neviem, či je problém v mojom telefóne
Chce to, aby som klikol na pozrieť si video, aby som získal ďalšiu osobu, takže musím platiť, aby som získal ďalšie drahokamy
Nie pekné,
Dal som 3 hviezdičky, pretože je tam toľko pridaných a tak mešká, aj keď je môj telefón čistý a aj keď je telefón mojej mamy taký oneskorený, tak ho opravte a dám vám 5 hodnotení
Milujem túto hru tak veľmi 🤩🤩🤩 Ale je také ťažké hrať a vyhrávať, ale je to super hra🍬
Stále dostávam upozornenie na aktualizáciu mojej hry a kliknem na novú verziu, dostanem sa do obchodu hry samotnej hry, ale nedá mi možnosť aktualizovať ju
Veľmi otravná hra ju neodporúča nudiť a berie vám kredit na ďalší level
Po stiahnutí tejto hry a jej hraní celý deň som sa do nej zamiloval, išiel som spať a zobudil som sa, len aby som si uvedomil, že hra začína odznova 😕 celý môj pokrok bol preč. Prosím opravte to
Cooking Marina - cooking games Piedzīvojumu spēles veqc
Hovorí sa, že v Paríži je otvorených 8 reštaurácií. Dokončené 3 a už sa neotvoria. Nedá sa ani preinštalovať od začiatku. Bude potrebné iba odinštalovať. Škoda
Zatiaľ sa mi hra rozhodne páči. Pokračuj v dobrej práci. Páči sa mi grafika a zatiaľ žiadne reklamy.
Neznášam túto hru, práve som ju dnes nainštaloval a odinštalujem, ako môžu ľudia urobiť hru takú hlúpu, že ani vy nemáte šancu dostať sa na inú úroveň, jednoducho sa vypne bez vášho povolenia táto hra je na hovno a je to úplná strata mb😠😠😤 😤😡😡😡😡😡😡
Je to zábavné, ale počas hrania sa zobrazuje viac reklám. Vlastne otravné.
Milujem hru, ale keď som sa dostal na úroveň sedem, prestala fungovať
Milujem to a milujem toasty s čokoládou a jahodami s najvyšším hodnotením 59 990.
Dávam 2 hviezdičky, pretože...
Pekná hra, ale hra si pýtala doplniť energiu, takže táto hra sa mi páči iba prvých 15 minút, mám pocit, že to bola veľmi zaujímavá hra, nie je až taká zaujímavá
Neznášam túto aplikáciu, pretože je veľmi ťažká a ak je srdce už zlomené alebo prázdne, nemôže hrať
Nerozumiem tejto hre Po odohraní úrovne je problém prejsť na ďalšiu úroveň. Musím opustiť aplikáciu alebo reštartovať znova. Opravte to pls
Veľmi zaujímavá hra. Dokáže uvoľniť takýto stres😇
Pokúste sa vylepšiť svoju hru, pretože keď som otvoril hru a po odohraní prvej úrovne som nemohol pokračovať, je to len strata dát, vylepšite to
Mohla by to byť dobrá hra, ale reklamy neustále prerušujú a vypínajú hru. Je to bolesť hlavy
Zábava
Pokúšam sa na to prísť
Cooking Marina - cooking games სათავგადასავლო wwj
Varte a pošlite čo najrýchlejšie, ale stále hovorí, že potrebujete ďalších 3 zákazníkov! Odinštalované.
Prístav na varenie
pridať nenačasovaný/uvoľnený režim/neobmedzené pohyby .existuje niekoľko, ktoré sa mi naozaj páčia a všetky sú príliš ťažké, načasované, obmedzené pohyby, vylepšenia sú príliš nákladné
Nemohol som sa pohnúť s úrovňou 7
Cooking Marina - cooking games Pustolovske igre zenn
Na začiatku to bola taká zábava. Len ďalšia hra na varenie hladná po peniazoch (hotovosti). Neustále zamŕza a znemožňuje postup po určitých úrovniach aj so všetkou výbavou a vylepšeniami. Prebieha odinštalovanie.
Cooking Marina - cooking games Nuotykių yiz
Na začiatku je to pekná hra, ale v ďalšej 6. úrovni je to ťažšie a tiež získajte kľúč,😔😒
Je to úžasná hra. Milujem to hrať tak veľmi, že vždy sedím a čakám, kým sa moje životy naplnia
Nie som si istý, že som nikdy nehral
Neviem, či je táto hra dobrá, pretože sa spúšťa, ale potom len povie, že sa jej načítava, nič sa nedeje, nie, prečo by som ju chcel vyskúšať, idem ju detegovať a znova nainštalovať, ale stále to isté, vyriešte ju a môže byť 5 hviezdy
Začne to v poriadku, potom vás to prinúti kúpiť viac diamantov.
Veľmi zaujímavé
Milujte túto hru. Omylom som bol vymazaný, keď som bol na poslednej úrovni. Teraz začíname od začiatku v raňajkovom obchode🤗🤗😁