Post by tranerpatringxe on Feb 7, 2022 5:41:32 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање кристала ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
💜💜💜
То је стварно лепа игра, све што треба да се развије је да мора да има више ствари попут вести, да, тако да још увек волим игру шта год да је учинило ову игру стварно лепом и одећу као што је нека лепа одећа на њој
Ова игра је епска, без реклама и свиђа ми се.
Facem notes, Fotos de malillany en h, Titeuf seul au monde, Ios currency code to symbol, Mario mantovani ... Artilane falcon, Wayland news watton norfolk?
Хахаха 😆😅😂🤣 који је стварно заинтересован за игру. Леп. Заиста лепо.👌👌
Јако досадна игрица. ЈАКО 1☆
Имам 8 година, тако да сам заиста уживао у овој игри, па сам овој игри дао 5 звездица.🌟
Само дајем једну звездицу апликацији веома чудно, они само причају и гурају једни друге, а не раде друге активности као што прича Анђела и прича Тома
Ово је цоол
То је само игра вести и веома забавна 😂😂
iPhone, iPad i ostali Apple gedzeti ... Talking prodajem note3. Started by nikicar, 08-12-13 17:27 ... Started by Ben Dover, 25-09-13 12:12.
Block Master para Minecraft PE Entretenimento oor
Мало је компликовано
Немам рееци......
Имао сам ову игру давно и сећам се да је била веома угодна па сам је поново учитавао.
Мени је бзв скроз.
Волим ову игру, тако је сјајна и смешна. Волим када се Том и Бен свађају. Дајем 5 од 5. 💓☺😊
Прво је досадно и добро се понаша према малишанима. Друго, Ангела добро знаш да причаш, плашим се тога од апликације која те шпијунира. Не препоручујем, али играјте ако волите да вас гледају...
Тако је забавно. Направио сам мало смешну вест. Али сви остали су то озбиљно схватили. Па сам то променио као да моја сестра плива у базену. И написао сам као да не зна да плива. Пливала је са цевчицом. И још један, као мој пријатељ који игра крикет. Играо је тако лепо.
Тако смешно, али понекад је досадно:/
Да ли сваки дан на страни и на ми ћемо такође
Игра је добра али графика није добра
Talking Tom & Ben News Zábava cyn
тако забавно мало
Добра игра, занимљива је
Волим ову игру јер комуницира са вама самима када вам је досадно чак и у авиону, а можете чак и да шаљете сопствене извештаје вести, што је заиста забавно, што сам урадио једном, па да, пишем ово са пет звездица па ћу преузети ову игру збогом
Одлична игрица на свијету имам је већ четири године лол
Мало досади али је добра
Најбоља игрица
Најсмешнија игрица коју сам икада инсталирао
Па, мало је језиво, али генерално је у реду
Здраво Мајкл и молитве су у теби.... следећи кроз то неколико кроз пут до најлепше Камиле прелепе Камиле прелепе Камиле прелепе Камиле прелепе Камиле прелепе кроз да Бог може ја да Бог може да Бог може да буде ту да Бог може у цркви ово да Бог да Бог може да им донесеш да Бог може да добију мало а да Бог може велико да добије мало да то тај Бог може да Бог може мало лењи Волим вас све знајући да сам могао да наплатим
Ова игра је заиста лоша јер се ради о боли као што је како Бен ломи Томову ногу или како Том скаче на Бена. Ужасно је
Добро
То је заиста забавна игра, али има нешто чудно у њој када не причате она сама од себе каже "а сада реч за нашег спонзора" као да сам ја једини који то примети??
Занимљива је!
Није заслужила баш да се псује о њој, али није нека. Стално ти понавља једне исте слике! Не схватам како ја да ставим свој снимак!!!:-(:-(:-(
Том ме је питао када сам рођен!!!!
Talking Tom & Ben News Zábava cyn
EU focus: Euro dips after Trichet remarks: Analitika i ostale ...
То није најбоља, али није ни најгора утакмица